Wandeltocht

Als organisatie van de Gaasterland Wandeltocht kunnen we terugkijken op de zeer succesvolle 18e editie. Ruim 2.000 wandelaars hebben deel genomen aan de verschillende afstanden en hebben kunnen genieten van het schitterende Gaasterlandse landschap, dit jaar ook het thema, en natuurlijk het prachtige wandelweer. 

 

Alle wandelaars, sponsoren en vrijwilligers willen we hartelijk bedanken, want alleen dankzij ieders bijdrage is de 18e Gaasterland Wandeltocht geworden tot een fantastische dag! 

 

Voor foto's van de Gaasterland Wandeltocht kun je terecht op de site van fotograaf Frans Mulder www.fotografiefransmulder.nl

 

We hopen alle wandelaars weer te mogen begroeten op zondag 5 mei 2024 bij de 19e Gaasterland Wandeltocht!

 

De Gaasterland Wandeltocht wordt georganiseerd door Lionsclub Balk, Tusken Mar en Klif. De opbrengst van de wandeltocht komt geheel ten goede aan een tweetal goede doelen, waarvan één in het buitenland, namelijk Stichting Kinderhulp Oeganda en één lokaal goed doel, Stichting Voedselbank Zuidwest Friesland (Balk en Lemmer). De eerste helpt en ondersteunt kinderen en weeskinderen die (nog) niet in staat zijn zelf beslissingen en verantwoordelijkheden te nemen en ook (nog) niet in staat zijn zichzelf te voorzien van huisvesting, levensonderhoud en scholing. De Stichting Voedselbank Zuidwest Friesland (Balk en Lemmer) is een organisatie  die een bijdrage wil leveren aan het probleem van de verborgen armoede en het voorkomen van verspilling van voedsel. De Stichting Voedselbank Zuidwest Friesland is aangesloten bij de landelijke Vereniging Voedselbanken Nederland. Beide stichtingen worden gerund door vrijwilligers. 

 

 

MEER INFO

Hoofdsponsors

Top